Contact & Offerte

Contact

Voor meer informatie, een offerte op maat of aanmelden voor een training bel of mail:

 

E: info@excelfactory.nl

 

T: 06 5347 1824

 

Bij e-mail: Geef een korte omschrijving van de situatie en de probleemstelling. Graag ook de contactgegevens. In het geval van een training ook aangeven wat het aantal deelnemers is, de gewenste locatie en data. Excelfactory neemt zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden en details door te spreken.

Exceloplossingen

Een offerte kan worden opgesteld voor een vaste prijs of op basis van het aantal gewerkte uren. Aan de hand van een intakegesprek wordt bekeken welke activiteiten er moeten plaats vinden. Vervolgens wordt er een offerte, inclusief een plan van aanpak aangeboden. De offerte is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Onderhoudsabonnementen Excel

Er kan ook een onderhoudsabonnement (maandelijks of per jaar) worden afgesloten voor onderhoud van bestaande Excelmodellen. De prijs hangt af van de hoeveelheid spreadsheets, de complexiteit en eventueel op te lossen achterstallig onderhoudswerk.

Trainingen

Alle trainingen worden voor het standaardtarief van 200 euro (exclusief BTW) p.p. per dag aangeboden (242 euro inclusief BTW). De tarieven worden aantrekkelijker bij meer deelnemers, en/of als zowel de alfa- en de bètatraining in één keer wordt afgenomen. De training duurt dan twee dagen.

 

Contact

Meer Exceltips en trucs

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Excel kijk dan bij de Exceltips of bij ExcelStudie. ExcelStudie is gelieerd aan deze site.